18 apr 2014
Written by
In Blog

Maakt u nog gebruik van Windows XP en bent u slachtoffer van het einde van de ondersteuning en updates? KonaCom helpt en adviseert u graag om om te gaan met deze situatie. Met onze webgebaseerde software bent u niet aangewezen op een vast besturingssysteem.

31 mrt 2014
Written by
In Blog

Ontwikkel je eigen smartphone app, voor de iPhone, Android, Windows en Blackberry in slechts enkele minuten tijd middels de eenvoudige en mooier nog gratis software van Chayns.

26 mrt 2014
Written by
In Blog

Met één klik op de knop de laatste factuurinhoud oproepen, notities van uw gasten inzien of een bevestigingsbrief voor de aankomende overnachtingen opnieuw openen? Met de nieuwe archief-widget in ibelsa.rooms is dit alles mogelijk. Met deze nieuwe functie heeft u een centraal overzicht op alle bij een gast of reservering behorende documenten, welke chronologisch opgesomd zijn of op basis van een filter kunnen worden gefilterd. Of u opzoek bent naar een klantrelatie of een bepaalde notitie, het systeem helpt u hierbij.

14 mrt 2014
Written by
In Blog

Met de aansluiting van een andere channel manager verbreedt Ibelsa haar channel manager spectrum en vereenvoudigt het beheer van de vele verschillende hotel boeken portals.