MplusKASSA Handheld

Efficiënt en visueel

Handhelds dragen bij aan de effectiviteit tijdens het bedienen van gasten. Door de visuele lay-out is het tafeloverzicht in één oogopslag te zien. Eenvoudig bestellingen opnemen, betekent meer tijd overhouden voor de gasten. 

Pas de snelknoppen naar wens aan. Zo is de interface gericht om de handheld optimaal met één hand te bedienen.


Alles in de hand met handhelds

Neem bestellingen simpel met één hand op via de handheld van MplusKASSA. Het werkt snel en efficiënt. Niet zo gek dus, dat handhelds niet meer weg te denken zijn in de horeca. De tijd van bestellingen op een kladblokje zijn echt voorbij.


        

Handheld en pinautomaat in één

Een handheld waar je ook direct mee kan pinnen. Klinkt te mooi om waar te zijn, maar met de CCV Compact A77 kan het! Verspil geen tijd met het heen en weer lopen voor het juiste apparaat. Deze extra mogelijkheid verhoogt de snelheid van de bestel- en betaalflow. Met als extra voordeel dat het omzet verhogend werkt.

Communicatie tussen keuken en bar

Het is mogelijk om het apparaat per medewerker te autoriseren. Hierdoor houd je altijd de controle, maar behoud je ook de gebruiksvriendelijkheid. De handhelds zijn via WiFi verbonden met de kassa. Ze communiceren dan ook direct met de keuken en de bar


MplusKASSA by PlatinumPOS

Eén software oplossing voor alle retailers en horeca klanten van Nederland. Dat is toch eens handig!


info@platinumpos.nl
tel +31 (0)85-0480222
PlatinumPOS B.V
kvk: 88232352
Manege 6
6662 WC Elst
&
Stationsstraat 120
5751 HJ Deurne