Uw partner in de catering

KonaCom is specialist in kassasystemen voor de catering branche. Wij hebben jarenlange ervaring met kassasystemen voor de horeca en self-ordering. Naast deze oplossingen hebben wij een speciaal Tap ’n Go systeem ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat uw gasten op hun eigen tempo eten kunnen bestellen en toevoegen aan het winkelmandje. Hierna kunnen zij digitaal afrekenen. Dit zorgt voor veel voordelen voor u en voor de gast.

Catering oplossingen

Voordelen voor u als cateraar:

  • U hoeft geen prijskaarten te vervangen. Die worden in de backoffice aangepast. Dit scheelt mankracht en is beter voor het milieu.
  • Minder foutieve bestellingen. Alles wordt digitaal gedaan waardoor er minder kans is op foutieve bestellingen.
  • Uw personeel kan zich focussen op de gasten. Omdat er taken digitaal worden gedaan blijft er meer tijd over voor de gast.
  • Meer omzet. Omdat gasten digitaal kunnen afrekenen zal het proces sneller verlopen waardoor en meer mensen in hetzelfde tijdsbestek kunnen afrekenen.

Voordelen voor de gast:

  • Geen wachtrij bij de kassa dus kan optimaal genieten van de pauze.
  • Kan alle voedingswaarden inzien. Personen kunnen makkelijker allergenen inzien en andere voedingswaarde. Hierdoor zal de gast een rustgevender gevoel hebben.
  • De gast van te voren het menu al inzien en hierop zijn keuze afstemmen.

Een greep uit ons klantenbestand..

Kassa's voor de horeca

Kassasystemen voor de catering

Voor de horeca, door de horeca

Wij verkopen reeds vanaf de het eerste model van de iPad kassasystemen voor iPads. Doordat wij zelf ook ondernemers zijn met een oorspong in de horeca en hotelerie zijn kennen wij de markt erg goed. Wij staan bekend om onze uitstekende en persoonlijke service!

Kassasystemen

Verhoog uw omzet met minder personeel

Self-Ordering

Laat uw gasten zelf bestellen

Meer tevreden gasten en een hogere omzet! Dat wilt u toch ook? Wij maken het mogelijk om uw gasten middels QR-codes op uw tafels of op flyers en online campagnes zelf te laten bestellen. Via uw eigen website of bestelapp kunnen uw gasten vooruit bestellen (ook voor afhaal en bezorging).

Met onze self order kiosk voorkomt u lange rijen aan de kassa.

Meer over self-ordering
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies of tips nodig?

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend voor de beste oplossingen.