De partner voor uw keten

Het goed kunnen runnen van een horecaketen vraagt om overzicht en duidelijke terugkoppelingen van waardevolle informatie van al uw vestigingen en filialen. Met onze verschillende kassasystemen die wij bieden kunnen we u daar optimaal mee helpen.

Of het nu gaat om het beheren van lunchrooms, restaurants, cafe’s, cafetaria’s of foodtrucks, wij kunnen u een opmaat gemaakte oplossing bieden waardoor u uw franchisebedrijf altijd optimaal kunt managen. Een horeca kassa kan u binnen enkele klikken alle belangrijke informatie geven die u wilt weten, waardoor u en uw werknemers meer tijd en aandacht overhouden om aan uw gasten te besteden.
Verder bieden wij verschillende koppelingen/integraties; boekhouding, online bestellen (kiosk, QR en website) en planning tools, die uw dagelijkse werkzaamheden nog verder zullen verlichten.

Een greep uit ons klantenbestand..

Kassa's voor de horeca

Kassasystemen

Voor de horeca, door de horeca

Wij verkopen reeds vanaf de het eerste model van de iPad kassasystemen voor iPads. Doordat wij zelf ook ondernemers zijn met een oorspong in de horeca en hotelerie zijn kennen wij de markt erg goed. Wij staan bekend om onze uitstekende en persoonlijke service!

Kassasystemen

Verhoog uw omzet met minder personeel

Self-Ordering

Laat uw gasten zelf bestellen

Meer tevreden gasten en een hogere omzet! Dat wilt u toch ook? Wij maken het mogelijk om uw gasten middels QR-codes op uw tafels of op flyers en online campagnes zelf te laten bestellen. Via uw eigen website of bestelapp kunnen uw gasten vooruit bestellen (ook voor afhaal en bezorging).

Met onze self order kiosk voorkomt u lange rijen aan de kassa.

Meer over self-ordering
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies of tips nodig?

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend voor de beste oplossingen.