Oplossingen voor restaurants

KonaCom helpt u om werkzaamheden binnen uw restaurant te vereenvoudigen door middel van een kassa die naar uw wensen wordt ingericht. KonaCom is dealer van Gastrofix en partner van Lightspeed waardoor het mogelijk is om een passende kassa voor uw restaurant te kiezen. De hoofdkassa is een iPad waarop u gemakkelijk uw restaurant plattegrond kan overzien, zodat u de activiteiten per tafel kan bijhouden en kan aansturen waar dit nodig is. U kunt uw kassa uitbreiden door middel van handhelds, met handhelds kunt u ook in uw restaurant of op uw terras de bestellingen opnemen.

Met de cloud backoffice kunt u op ieder gewenst moment en overal de actuele omzet en bestellingen van uw restaurant inzien. In de backoffice heeft u ook overzicht op verschillende rapportages zoals de omzet, hardlopers en kunt u uw prijzen en producten direct aanpassen als dit nodig is.

Een greep uit ons klantenbestand..

Kassa's voor de horeca

Kassasystemen

Voor de horeca, door de horeca

Wij verkopen reeds vanaf de het eerste model van de iPad kassasystemen voor iPads. Doordat wij zelf ook ondernemers zijn met een oorspong in de horeca en hotelerie zijn kennen wij de markt erg goed. Wij staan bekend om onze uitstekende en persoonlijke service!

Kassasystemen

Verhoog uw omzet met minder personeel

Self-Ordering

Laat uw gasten zelf bestellen

Meer tevreden gasten en een hogere omzet! Dat wilt u toch ook? Wij maken het mogelijk om uw gasten middels QR-codes op uw tafels of op flyers en online campagnes zelf te laten bestellen. Via uw eigen website of bestelapp kunnen uw gasten vooruit bestellen (ook voor afhaal en bezorging).

Met onze self order kiosk voorkomt u lange rijen aan de kassa.

Meer over self-ordering
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies of tips nodig?

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend voor de beste oplossingen.