Check-In Terminal

Uw digitale assistent voor de hotellobby

Gewoon een paar keer klikken om zonder stress in te checken: de nieuwe incheckterminal in de hotellobby maakt het uw gasten vanaf hun aankomst meteen gemakkelijk. Uw hotelgasten kunnen met de nieuwe incheckterminal gemakkelijk zelf inchecken – het maakt niet uit of er nu wel of niet iemand bij de receptie is of dat er al een lange rij wachtenden staat.

Betterspace logo

Self check-in terminal

Snel digitaal inchecken

Geen lange rijen wachtenden meer bij de receptie

Uw gasten hoeven alleen maar hun persoonlijke QR-code te scannen of hun boekingsnummer in te voeren op het elegante touchdisplay. Uw gast geeft zijn persoonlijke gegevens door en vult een digitaal registratieformulier in. Na het inchecken begroet de digitale medewerker uw gast en informeert deze tegelijkertijd over de tijden voor het ontbijt en de aanbiedingen in het hotel.

Registratieformulier digitaal invullen

Zo bespaart u tijd en geld

Inchecken door een paar keer te klikken en het registratieformulier digitaal in te vullen: de nieuwe incheckterminal ontlast zowel uw medewerkers van uw hotelreceptie als uw gasten. De slimme incheckkiosk vermindert de wachttijd bij de receptie en zorgt voor ontspannen en probleemloos inchecken.

Ook het registratieformulier kan heel gemakkelijk bij de incheckkiosk worden ingevuld. De gegevens van uw gasten worden veilig bewaard in de kluis voor digitale registratieformulieren. Zo vergroot u niet alleen eenvoudig de tevredenheid van uw gasten, maar creëert u ook een volledig nieuwe gastervaring in het hotel.

14 Dagen gratis testen
Betterspace Checkin terminal
Referentie - Maison van den Boer
Referentie - Steigenberger Airport Hotel Amsterdam
Referentie - Multivlaai
Referentie - Charme Hotels
Referentie - MingleMush
Referentie - Cafe Caron
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies of tips nodig?

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend voor de beste oplossingen.