KonaCom kassasystemen

KonaCom is partner van het hoogste, diamond, niveau van het iPad kassasysteem Lightspeed alsook landenvertegenwoordiger van GASTROFIX by Lightspeed.
Reeds vanaf de introductie van de eerste iPad zijn wij actief op de iPad kassamarkt. Met onze jarenlange ervaring op de kassamarkt alsook in de horeca en hotelerie helpen wij u graag!

Veelzijdige iPad kassa met vele koppelingen

Lightspeed kassasysteem

Het kassasysteem voor elk type horecabedrijf

Of u een foodtruck, restaurant of een cateringbedrijf heeft, Lightspeed sluit perfect aan op al uw wensen en behoeften. Door de vele mogelijkheden als geïntegreerde cadeaubonregistratie, loyalty en het makkelijke beheer groeit uw kassasysteem mee met uw bedrijf.
Maak gebruik van uitgebreide bezorg en delivery functionaliteiten en koppel uw kassa zelfs aan uw online bestelplatforms.

Meer over Lightspeed Restaurant

Ruim 20 jaar ervaring, 15.000 installaties

GASTROFIX Kassasysteem

Het horeca kassasysteem van de volgende generatie

Met het iPad kassaysteem van GASTROFIX beheert u uw bedrijf op een betaalbare en efficiënte manier. Het systeem is erg eenvoudig in gebruik waardoor u en uw medewerkers meer tijd voor uw gasten hebben.
De online backoffice beschikt over meer dan 60 realtime rapporten, boekhoudkoppelingen en alle functionaliteiten welke u van een professioneel kassasysteem mag verwachten.

Meer over GASTROFIX

Waarom KonaCom?

Waarom zou u voor KonaCom kiezen?
Wij verkopen reeds vanaf de het eerste model van de iPad kassasystemen voor iPads. Doordat wij zelf ook ondernemers zijn met een oorspong in de horeca en hotelerie zijn kennen wij de markt erg goed. Wij staan bekend om onze uitstekende en persoonlijke service!

Wij bieden persoonlijke begeleiding en komen graag bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken. Uiteraard wordt uw kassa bij u op locatie geïnstalleerd en voorzien wij u en uw medewerkers van een uitgebreide training.

Persoonlijke service en support

Wordt u klant van ons? Dan ontvangen u en uw medewerkers uiteraard een uitgebreide training van ons, bij u op locatie. Ook bieden wij online opfriscursussen aan en beschikken over uitgebreide video instructies en handleidingen om u snel op weg te kunnen helpen.

Trainingen

KonaCom hecht hoge waarde aan persoonlijk advies. Wij helpen u graag in de juiste richting, telefonisch, online of bij u op locatie.

Advies & Ondersteuning