Lightspeed integraties

Koppel uw favoriete software met behulp van de vele integraties aan de horeca kassa van Lightspeed. Bespaar werk, fouten en maak het uzelf makkelijker! Met behulp van een boekhoudkoppeling verschijnen uw omzetten dagelijks automatisch in uw boekhouding, middels self-ordering laat u uw gasten zelf bestellingen plaatsen en met een hotelkoppeling kunt u rekeningen op kamer boeken.

Boekhoud integraties

Bespaar hoge boekhoudkosten en fouten. Met de boekhoudkoppelingen van Lightspeed koppelt u uw kassa eenvoudig en snel aan uw boekhoudpakket. Koppelingen met alle grote boekhoud- en facturatiepakketten zijn beschikbaar. Of u nu werkt met Exact Online, Twinfield, Snelstart of Moneybird en Yuki.

Lightspeed integraties met alle boekhoudpakketen

Hotel PMS koppelingen

Laat gasten in het restaurant, de bar of lobby van uw hotel rekeningen rechtstreeks op kamer boeken, zodat ze deze bij het uitchecken kunnen afrekenen. Verleen extra service! Middels de geautomatiseerde hotel koppelingen worden alle kassaomzetten en kamerboekingen automatisch doorgezet naar uw PMS systeem, wat een dubbele administratie voorkomt. Op deze manier bespaart u kosten en heeft u altijd volledige controle over uw bedrijf.

Hotel PMS integraties met het Lightspeed kassasysteem

Voorraad management

Eenvoudig bestellen bij uw leveranciers vanuit één omgeving. Altijd overzicht van uw voorraad en magazijnen en recepturen. Met een voorraadbeheersysteem en keukenmanagement software heeft u uw keuken altijd controle. Allergeneninformatie voor uw producten is altijd binnen handbereik.
Met behulp van een kassaintegratie worden verkochte producten en omzetten automatisch van de voorraad gehaald en ontvangt u besteladviezen. Bespaar tijd en voorkom onnodige voorraad.

Koppelingen met voorraadbeheersystemen en Lightspeed

Referentie - Maison van den Boer
Referentie - Steigenberger Airport Hotel Amsterdam
Referentie - Multivlaai
Referentie - Charme Hotels
Referentie - MingleMush
Referentie - Cafe Caron
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies of tips nodig?

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend voor de beste oplossingen.