betaaloplossingen voor de horeca

Met de betaaloplossingen van KonaCom profiteert u van aantrekkelijke kosten en onze persoonlijke service. Wij zijn gecertifieerd partner van Worldline en SumUp. Met een betaalautomaat van Worldline heeft u een stabiele en uiterst snelle oplossing, met de voordelige tarieven van uw eigen huisbank. Bij SumUp heeft u een uiterst gebruiksvriendelijke oplossing zonder vaste kosten met slechts 0,95% transactiekosten. Beide oplossingen kunnen volledig stand-alone maar ook gekoppeld aan uw horeca kassasysteem gekoppeld worden. Heeft u geen kassasysteem van KonaCom maar bent u wel op zoek naar een nieuwe betaalterminal? Geen probleem! Ook hier helpen wij u graag mee.

KonaCom is gecertificeerd Worldline partner

Gecertificeerd Worldline partner

Stand alone pinnen of met een directe kassakoppeling

KonaCom heeft het strenge certificatietraject van Worldline volledig doorlopen en is gecertifieerd partner. De betaalautomaten van Worldine kunt u gebruiken met een voordelig tarief van uw eigen huisbank. U kunt gebruik maken van vaste Yomani  terminals alsook van de draadloze (via WiFi of GPRS) Yoximo betaalterminal. Beide betaalterminals kunnen worden gekoppeld aal uw Lightspeed (L) kassasysteem.
Profiteer van de kwaliteit van Worldline gekoppeld aan uw Lightspeed kassa, de gunstige tarieven van uw eigen bank en de service van KonaCom!

  • Voordelige transactiekosten via uw eigen bank
  • Vaste en mobiele betaalautomaten stand-alone of gekoppeld aan uw kassa
  • Uiterst stabiel en snel
Aanvragen

Zettle betaaloplossingen

Bij KonaCom profiteert u van extra voordelige tarieven!

Met de betaaloplossingen van Zettle heeft u geen vaste maandelijkse kosten en betaald u enkel wanneer u de terminal gebruikt. Bij KonaCom ontvangt u nu extra voordelige transactiekosten, 0,90% bij gebruik van standaard PIN passen (Meastro en V-PAY), ongeacht of u veel of weinig pint.
De PIN van Zettle kunt u gebruiken met uw smartphone, gekoppeld aan uw GASTROFIX en Lightspeed kassa. Door de lage aanschafprijs van de Zettle apparaten is Zettle ook perfect voor uw bezorgers, op het terras of als backup wanneer mocht uw internetverbinding uitvallen.

  • Geen maandelijkse kosten
  • Lage transactiekosten
  • Gekoppeld aan uw kassa of standalone via uw mobiele telefoon
Bestel nu!
Zettle & Lightspeed
Referentie - Maison van den Boer
Referentie - Steigenberger Airport Hotel Amsterdam
Referentie - Multivlaai
Referentie - Charme Hotels
Referentie - MingleMush
Referentie - Cafe Caron
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies of tips nodig?

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend voor de beste oplossingen.