• KDS integraties.


Totale controle.

Verbeter de operationele efficiëntie van je keuken met Kitchen Display Systems (KDS). Onze KDS biedt real-time orderbeheer, waardoor papieren bestelbonnen tot het verleden behoren. Met een helder overzicht van lopende bestellingen, aangepaste bereidingstijden en directe communicatie tussen keuken en bediening, wordt de doorstroming geoptimaliseerd. Het resultaat? Minder fouten, snellere service en een gestroomlijnde keukenervaring die de tevredenheid van zowel personeel als gasten bevordert. Ontdek de handigheid van KDS en geef je keukenprestaties een boost.

Een greep uit onze producten:

Lightspeed KDS

QSR Automations

MplusKASSA KDS

QSR Automations via Kitchen Connect.

Ontdek de kracht van Kitchen Connect: waar rust, focus en kwaliteit samenkomen in de keuken en in het restaurant. Ons geavanceerde platform verbindt het restaurant en de keuken op een naadloze en efficiënte manier. Automatisering stelt jou in staat om het maximale uit je team te halen, terwijl je de hoogste kwaliteit gerechten serveert.
Met slimme technologieën worden processen gestroomlijnd en operationele taken geautomatiseerd, waardoor jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet: het creëren van een buitengewone culinaire ervaring voor jouw gasten. Ontdek de kracht van Kitchen Connect en breng jouw horeca onderneming naar een nieuw niveau van succes.

Maatwerk.

Bij Kitchen Connect geloven ze in de kracht van maatwerk en streven ze naar perfectie. Met maatwerk bieden ze oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw horecaonderneming. Dankzij de integratie van de software van QSR met het kassasysteem van Lightspeed kunnen ze een geïntegreerd en efficiënt systeem creëren. Of u nu een bar, restaurant of fastfoodketen runt, dit maatwerk stelt u in staat om operationele processen te stroomlijnen en de algehele klantervaring te verbeteren.