MplusKASSA Keukenmanagement 

Keukenmanagement versterkt de horeca kassa

Vergeet losse papieren bonnen! Creëer structuur en verbeter de communicatie in de keuken en met de bediening. Alles op een simpele en begrijpelijke manier via het keuken management. Te bedienen vanaf touchscreens.

Snelheid op piekmomenten

De piekmomenten, dat is waar het om draait in jouw keuken. Alles moet op rolletjes lopen en snel ook! Keukenmanagement van MplusKASSA helpt het team om efficiënter en beter samen te werken.

De parties (keukenafdelingen) communiceren via meldingen op het keukenscherm met elkaar. En binnen een seconde stuur je een bon naar het scherm van een collega. Zo kun je elkaar beter ondersteunen tijdens de piekmomenten.

Keukenmanagement creëert rust

In één oogopslag de situatie in de keuken overzien. Het kan door het gebruik van herkenbare kleuren en iconen. Het zorgt voor rust. Keukenmanagement denkt niet alleen met je mee maar neemt je werk uit handen. Het resultaat? Meer tijd voor kwaliteit en tevreden gasten!

Eigen scherm, eigen functies

Elke partie (keukenafdeling) heeft zijn eigen touchscreen. Houd overzicht over de hele keuken op het chef-scherm. Bekijk de bestelling overzichtelijk, geef aan dat je start en meld het op het touchscreen wanneer bestelling gereed is. Bij de passe wordt de bon nu zichtbaar.

Top communicatie tussen keuken en bediening

De keukenschermen communiceren direct met de horeca kassa. Op de tafelplattegrond in het kassasysteem wordt zichtbaar dat de bestelling gereed is. De bediening meldt vervolgens op het passescherm dat de bestelling wordt uitgeserveerd. Soepel en snel!


MplusKASSA by PlatinumPOS

Eén software oplossing voor alle retailers en horeca klanten van Nederland. Dat is toch eens handig!


info@platinumpos.nl
tel +31 (0)85-0480222
PlatinumPOS B.V
kvk: 88232352
Manege 6
6662 WC Elst
&
Stationsstraat 120
5751 HJ Deurne