• Loyalty integraties.

Beloon trouwe klanten.

Moedig terugkomende klanten aan en win niet alleen hun loyaliteit, maar krijg ook waardevolle inzichten in hun winkelgedrag. Met deze data krijgen zij gerichte aanbiedingen, die niet alleen klanttevredenheid verhogen, maar ook een hechte relatie met uw merkambassadeurs opbouwt. Resultaat? Niet alleen herhaalaankopen, maar ook een levendige, betrokken klantengemeenschap die de bedrijfsgroei aandrijft.

Speciaal en exclusief voor KonaCom klanten:

Loyaliteit en giftcards zijn van onschatbare waarde voor een horecabedrijf. Ze versterken niet alleen de banden met terugkerende gasten, maar zorgen ook voor een constante stroom van klanten en vergroten de omzet. Giftcards bieden bovendien de mogelijkheid om positieve ervaringen te delen en nieuwe klanten aan te trekken, waardoor ze essentiële instrumenten zijn voor groei en stabiliteit.

Piggy.

Lightspeed en Piggy hebben een prachtige en diepgaande integratie tot stand gebracht. Piggy, een autoriteit op het gebied van loyaliteitsprogramma's, online marketing en digitale cadeau kaarten, heeft exclusief voor onze gewaardeerde klanten een speciale aanbieding gecreëerd. 


Als blijk van waardering krijgen alle KonaCom klanten de eerste 50 cadeau kaarten volledig gratis van Piggy. Dit geldt voor zowel uitgifte als inname. Als u hier gebruik van wenst te maken staan de toegewijde medewerkers van Piggy klaar om dit voor u te activeren. Klik op de onderstaande link om direct in contact te komen met Piggy en geniet direct van de voordelen!

Smartendr.

Smartendr biedt naast qr-ordering, digitale menukaarten en bestelzuilen ook loyalty aan voor hun klanten. Met het loyaliteitsprogramma van Smartendr krijg je eenvoudig inzicht in je klantenbestand én maak je gepersonaliseerde acties. 


Speciaal voor alle KonaCom klanten biedt Smartendr een volledig gratis proefperiode aan van 3 maanden. Nadat u de loyaliteitsmodule uitgeprobeerd heeft kunt u zelf kiezen om dit kostenloos te beëindigen óf om gebruik te blijven maken van alle voordelen die Smartendr uw zaak kan bieden. Klik op de onderstaande link om direct in contact te komen met de medewerkers van Smartendr.

Our Clients

Lorem Ipsum has been the industry's standard dLorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make.