Administratie voor de Horeca

Administratie voor de Horeca

Professionele administratie voor de horca met reeds jarenlange ervaring.

Horeca Boekhouding

KonaCom werkt nauw samen met ROI Financials, het meest vooruitstrevende administratie en dienstverleningskantoor voor de gastvrijheidsindustrie, of het nu gaat om het voeren van financiële administratie, managementinformatie, inzicht in cijfers en grip op de bedrijfsvoering. ROI Financials voert de administraties van meer dan 80 Horecabedrijven uit diverse categorieën, als restaurants, cateringbedrijven en hotels. Uitgangspunt hierbij is dat onze medewerkers niet alleen kennis hebben van boekhouden, maar vooral ook affiniteit hebben met het horeca vak.


De werkwijze

ROI Financials werkt zowel doelgericht als doeltreffend. De basis is het inzichtelijk maken van het eindresultaat. De output is leidend en de informatiebehoefte van de klant is altijd het vertrekpunt.

Er wordt vervolgens een managementrapportage samengesteld. Nadat inhoud, lay-out en het tijdsplan van de managementrapportage, in overleg met u, zijn vastgesteld kan het begin worden gemaakt van de opzet van uw administratie.

Door het maken van afspraken over de praktische werkwijze, het aanleveren van de benodigde gegevens en de frequentie daarvan heeft ROI Financials uw gegevens binnen 48 uur na aanlevering in de administratie verwerkt.

Middels deze concrete en eenvoudige no-nonsense aanpak weet de opdrachtgever direct waar hij aan toe is. Voor de totale dienstverlening van ROI Financials geldt: "afspraak is afspraak", dit op basis van wederzijds vertrouwen en openheid van zaken.

De horeca boekhouding van ROI administratie