Lodgegate

Lodgegate

de nieuwste generatie Property Management Systemen voor hotels, appartementen en bungalowparken variërend van 5 tot 5000 kamers.

ibelsa.rooms

ibelsa.rooms

Wordt onafhankelijk - ibelsa.rooms is daar waar u bent.

Reserveringssystemen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, soepel werkend en scherp geprijsd hotelreserveringssysteem? De online horecaspecialisten van Konacom bieden LodgeGate en ibelsa.rooms aan. Deze toepassingen helpen u een hotel efficiënt te runnen.

Wat kan een Property Management Systeem precies?
Een Property Management Systeem, zoals dat van LodgeGate en Ibelsa, zorgt ervoor dat alle gastenrelaties gemakkelijk verlopen. Een dergelijk cloud systeem zorgt ervoor dat alle diensten optimaal met elkaar communiceren. Het voorkomt dat kamers dubbel geboekt worden en verhoogt de efficiëntie tussen uw werknemers. Oude gegevens worden gecombineerd met nieuwe gegevens om de klant een positieve ervaring in uw hotel mee te geven. Eerder een bepaalde kamer gereserveerd? In het systeem is het gemakkelijk op te zoeken. KonaCom biedt met ibelsa.rooms en LodgeGate krachtige systemen aan. Of u nu graag een vaste maandprijs wilt betalen of op no cure, no pay basis wilt werken: een van de hotelreserveringssystemen van Konacom past zeker bij uw hotel. Kies ook voor een praktische benadering van het contact met uw gasten en vertrouw op een sterk systeem. Zo geeft u uw gasten het gevoel dat ze welkom zijn.

De voordelen van een hotelreserveringssysteem
Een cloud, zoals LodgeGate of ibelsa.rooms, maakt het runnen van uw bedrijf gemakkelijker. Zeker voor uw gasten wilt u dat alles soepel verloopt. Een property management systeem draagt daar aan bij. De voordelen op een rijtje:

  • De housekeeping in uw onderneming regelt u eenvoudig door middel van lijsten;
  • De NAW- en overige gegevens van uw gasten kunt u gemakkelijk analyseren, bijvoorbeeld voor een verhoogde conversie van uw marketing;
  • U kunt heel eenvoudig bekijken welke gasten er vandaag aankomen, wie er weggaan en welke kamers gereserveerd zijn;
  • De financiën heeft u in een cloud vlot op een rijtje;
  • U brengt de beschikbaarheid van extra bedden of kinderbedden snel in kaart;
  • De communicatie tussen uw werknemers verloopt vlekkeloos: de front office weet precies waar de housekeeping mee bezig is en andersom;
  • Het verwerken van boekingen via diverse kanalen (online, telefonisch, aan de balie en via e-mail) gaat gemakkelijk en snel;
  • Het systeem werkt als cloudoplossing zeer efficiënt en licht: alle software en data op een plek, voor iedereen in uw bedrijf beschikbaar.

 

Bent u benieuwd naar de hotelreserveringssystemen van KonaCom?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!