Lodgegate

Lodgegate

de nieuwste generatie Property Management Systemen voor hotels, appartementen en bungalowparken variërend van 5 tot 5000 kamers.

Channel Manager

Als een spin in het centrum van zijn web,
plaats u uw hotel in het centrum van het internet web.

Een goede vindbaarheid van uw accommodatie is goud waard. U wilt uw bedrijf ook op zoveel mogelijk sites vermelden maar het is een hele klus om al die verschillende sites bij te houden (prijzen en beschikbaarheid). Gelukkig zijn er channel managers om dit voor u te doen. Er zijn inmiddels best wat van deze bedrijven in de markt actief. Wat wij zelf heel belangrijk vinden is dat ze u in uw eigen taal te woord kunnen staan, het systeem nooit uit valt, niet moeilijk om mee te werken en niet te duur is. Dit alles en meer hebben we gevonden in het bedrijf Hotel-Spider. Konacom is reseller van deze producten. Wij verkopen dan ook enkel Hotel-Spider omdat het naar onze mening de beste is wat er in deze markt te verkrijgen is.

Hotel-Spider, de oplossing voor alle hotels.

In plaats van veel tijd kwijt te zijn met het bijwerken van uw prijzen en contingenten op vele reserveringsites, gaat u naar Hotel-Spider. Dankzij de krachtige functionaliteit van Hotel-Spider, heeft u voortaan nog slechts één scherm waarin u deze gegevens bijhoudt. Vervolgens zorgt Hotel-Spider er voor dat deze gedistribueerd worden naar de reserveringsites van uw keuze. Hotel-Spider gebruikt uitsluitend tweerichting XML verbindingen.

Hoe werkt het ?

Hotel-Spider is in contact met meerdere grote online reservering platforms (Booking.com, HRS.com, Hotel.de, Venere.com, RatesToGo.com, etc.). Wanneer u uw prijzen en contingenten in ons product invoert, sturen wij deze direct door naar de reservering platforms waarmee u overeenkomsten hebt. Wanneer een van deze platforms een reservering genereert, geeft hij deze aan ons door. Hotel-Spider weet dus dat uw beschikbaarheidgegevens veranderd zijn. Meteen geeft het deze nieuwe contingenten door aan de reserveringplatforms.

Laten we een voorbeeld nemen:

Hotel Boschlust heeft 10 tweepersoonskamers. Het heeft een overeenkomst met Booking.com, Hotel.de en Hotels.nl. Hotel-Spider stuurt de informatie dat Hotel Boschlust over 10 tweepersoonskamers beschikt aan deze drie platforms. Kort na de in dienststelling ontvangt het hotel haar eerste reservering via de tussenkomst van Booking.com. Het gaat om een reservering van 2 tweepersoonskamers voor drie nachten. Booking.com stuurt de gegevens van deze reservering aan Hotel-Spider, zodat de beheerder van het hotel alle noodzakelijke informatie kan vinden. Meteen na ontvangst van de reservering gaat Hotel-Spider aan het werk. Want voor de data van de ontvangen reservering blijven nog slechts 8 tweepersoonskamers over in het hotel. Hotel-Spider zet zich dus in verbinding met de drie reservering platforms, waarmee het hotel een overeenkomst heeft, en geeft hen door dat Hotel Boschlust voor deze periode nog slechts 8 tweepersoonskamers heeft.

Hoe worden de kosten berekend ?

Hotel-Spider berekent een vast maandelijks bedrag, dat uitsluitend afhangt van het aantal reserveringssites waarmee u uw hotel laat verbinden. Dit bedrag hangt niet af van het aantal kamers dat u in uw hotel hebt, noch van het aantal reserveringen dat u ontvangt.

 Wij berekenen geen aanloopkosten.

Hotel Spider

 

Gratis testen!

Probeer onze channel manager nu geheel vrijblijvend 1 maand gratis!