Lodgegate

Lodgegate

de nieuwste generatie Property Management Systemen voor hotels, appartementen en bungalowparken variërend van 5 tot 5000 kamers.

Alle voordelen

Geen investerings- of eigendomskostenLodgeGate

Het enige dat u nodig heeft om gebruik te kunnen maken van LodgeGate is een breedband internet verbinding.

 

 

Online reserveringen direct in uw reserveringssysteem

LodgeGate PMS biedt de mogelijkheid om uw tarieven en beschikbaarheid automatisch te distribueren naar vele online reserveringskantoren (zoals Hotels.nl en Booking.com) en uw eigen website, door gebruik te maken van een 'real-time two way' interface. De online gemaakte reserveringen worden direct in LodgeGate PMS geplaatst. Dit levert u zowel een tijdbesparing op, als dat de kans op overboekingen minimaal is.

Kosten besparend – No Cure No Pay!

Aangezien LodgeGate PMS volledig internet gebaseerd is, is er geen aanvankelijke investering nodig maar is de maandelijkse facturatie gebaseerd op bezetting. Door gebruik te maken van deze tarievenopzet, kunt u de kosten voor LodgeGate als variabele kosten maandelijks opnemen in uw verlies- en winstrekening. Doordat de beschikbaarheid van uw kamers optimaal en direct wordt aangeboden aan de diverse online reserveringskantoren en online reserveringen direct in uw reserveringssysteem terecht komen, levert u dit een besparing op van zowel tijd als kosten.

Verlaging van uw beheerkosten en geen duur onderhoudscontract

Het enige dat u nodig heeft, is een computer en een snelle breedband internetverbinding. LodgeGate PMS wordt gehost op een beveiligde server. Wij bieden onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week, operationele ondersteuning per telefoon, e-mail en internet.

24 Uur wereldwijde toegang

Veilig inloggen en Werken in LodgeGate

Zolang u de beschiking heeft tot een breedband internetvebinding, kunt u op elk gewenst moment de stand van zaken in uw hotel bekijken. LodgeGate garandeert 24 uur wereldwijde veilige toegang tot managementinformatie.

 

 

Uitgebreid prijsbeheer

De prijsbeheermodule is speciaal ontwikkeld om het uw yield/revenue manager makkelijk te maken. Zo kun je vele verschillende prijscodes aanmaken en deze koppelen aan kamertypes of kamernummers met specifieke randvoorwaarden, zoals bijv. minimaal verblijf. Nadat dit is opgezet, is het mogelijk om prijscodes te categoriseren in yield indelingen om vervolgens in één keer een bepaalde yield indeling te openen of te sluiten. Deze geheel gebruiksvriendelijke module maakt het mogelijk om alle tarieven eenvoudig te distribueren via CRS systemen, corporate klanten, online reserveringskantoren, etc.

Distributiekanaal management

LodgeGate PMS is uitgerust met een distributiekanaal module waarin het mogelijk wordt gemaakt om tarieven en beschikbaarheid automatisch te distribueren naar de online reserveringskantoren, zoals Amsterdam Hotels Guide by Hotels Online, Booking.com, Expedia.com, EasytoBook.com, Freebookings.nl, Hoteliers.com, Hotels.com, Hotels.nl en Venere.com. En niet te vergeten, uw eigen hotelwebsite!

Er zijn twee soorten koppelingen mogelijk, een 100% real-time two-way koppeling, of een zogenaamde push & pull versie.

Channel disitribution

Conversiemodule van Fidelio (vanaf versie 7.x) data naar LodgeGate PMS LodgeGate PMS kan op de meest essentiële punten uw oude Fidelio data volledig overzetten. Dit is een tijdsbesparende en zeer waardevolle procedure dat de overstap van uw oude systeem naar LodgeGate PMS versoepelt.

Corporate module

LodgeGate biedt een Corporate module welke volledig geautomatiseerd is. Deze kunt u voor diverse doelgroepen inzetten. Bijv. voor uw zakelijke klanten die via uw 

Corporate module binnen LodgeGate

website, online reserveringen kunnen maken tegen hun speciale prijs d.m.v. een speciale code. Datzelfde geldt uiteraard voor uw vaste gasten. Of voor klanten aan wie u een allotment heeft aangeboden. En binnenkort is het mogelijk om de Corporate channel in te zetten in bijv. het geval dat u een speciaal arrangement heeft aangeboden via een tijdschrift. Ook dan kunnen boekers dit arrangement d.m.v. een code, online reserveren.

Va de Corporate button op uw website worden deze online reserveringen direct in uw reserveringssysteem verwerkt en u beschikt over alle gegevens van uw gast. Kortom, de Corporate module bespaart u veel kosten en tijd.

Banqueting module

In nauwe samenwerking met onze LodgeGate gebruikers zijn wij momenteel een extra module aan het ontwikkelen voor uw banqueting faciliteiten. De Banqueting module zal geheel geïntegreerd zijn in LodgeGate voor naadloze facturering en klant- en gastbeheer.

Rapportage en analyses

Het creëren van uw eigen rapportage sets stelt u in staat om analyses uit voeren over de resultaten van uw onderneming. Nadat uw data is gewijzigd, kunnen CSV bestanden indien gewenst worden geïmporteerd in boekhoud software zoals AccountView of Exact.

Financiële administratie

LodgeGate rapporten kunnen gebruikt worden als basis voor uw financiële administratie. Alle rapporten kunnen geëxporteerd worden naar Word, Excel, HTML, CSV of XML.

Koppelingen (interfaces)

LodgeGate biedt interfaces met:

  • Telefoon
  • Minibar
  • Kassasysteem
  • Pay TV en in-house videosysteem
  • Online reserveringskantoren
  • Sleutelkaarten

Beveiliging

Onze applicatieserver wordt op een professionele wijze gehost en bewaakt in een veilige omgeving. Zodoende kunnen wij de integriteit van alle commerciële waardevolle data waarborgen. Naast de gebruikelijke inlogprocedure, is het ook mogelijk om tijdelijke toegang toe te wijzen middels een inlog schema, zowel op gebruikers niveau dan wel met toegang via IP authenticatie. Alle data wordt standaard gecodeerd en kan door de gebruiker extra versleuteld worden tegen een geringe vergoeding.

Flexibiliteit en op maat gemaakte oplossingen

Het is mogelijk om verscheidene functionaliteiten binnen LodgeGate naar uw specifieke wensen aan te passen.

Suggestie van gebruikers

Alle suggesties met betrekking tot verbetering van efficiëntie, snelheid en gebruiksvriendelijkheid van LodgeGate zijn altijd welkom. Ons team staat open voor uw feedback. Ons motto is "voor hoteliers door hoteliers".