MplusKASSA Software

Het meest flexibele en gebruiksvriendelijke kassasysteem

Het complexe zo simpel mogelijk maken: daar houden we van bij MplusKASSA. Wij bieden een kassasysteem waar gebruiksvriendelijkheid voorop staat. Voor iedere branche hebben wij een oplossing op maat. Maar ook elk bedrijf is anders en daarom is ons kassasysteem flexibel. Hoe we dat doen? Door een modulaire opbouw en de keuze uit meer dan honderd koppelingen

Jouw kassa zelf samenstellen

Onze kassasoftware is zelf samen te stellen. De Q1000 MplusKASSA Pro is de basis, en er kan zelf gekozen worden voor het toevoegen van verschillende functionaliteiten. Door deze modulaire opbouw, laten de systemen zich naadloos aanpassen aan iedere bedrijfsorganisatie. Kies alleen de functionaliteiten die nodig zijn en laat het overbodige weg. Zo betaal je nooit te veel.

Rapportages en beheren: Offline en online

Direct vanuit de kassa kan je bij MplusKASSA altijd overzichtelijke en uitgebreide rapportages inzien. Hier kun je ook onder andere artikelbestanden en instellingen beheren. Even geen verbinding? Geen probleem! Van MplusKASSA mag je natuurlijk verwachten dat je ook offline gewoon kan doorwerken. 

Met MplusKASSA Online heb je echter waar en wanneer je maar wilt toegang tot de backoffice van jouw kassasysteem. Hier zijn de mogelijkheden ook zeer uitgebreid. Analyseer onder andere data, van één of meerdere filialen, via een zelf samengesteld                                                                 dashboard. Eenvoudig in gebruik, toegankelijk en flexibel!


Altijd inzicht in de voorraad

Voorraadbeheer is een van de vele modules die wij aanbieden. Hiermee kan je jouw voorraad beheren. Denk hierbij aan bestelvoorstellen en inkoopopdrachten maken voor de leverancier. Maar ook voorraadcorrecties invoeren en inventariseren behoort tot de mogelijkheden. In de kassa kan dit altijd zonder dat er een internetverbinding nodig is. 

Online altijd en overal inzicht in de voorraad? Dat kan met onze voorraad app. Deze app kan op zowel handhelds, scanners en smartphones geplaatst worden en biedt veel mogelijkheden. Zo je altijd en overal artikelen raadplegen en voorraadcorrecties maken. Daarnaast denkt de app echt met jou mee. Het geeft namelijk slimme inventarisatie voorstellen aan wanneer een correctie bijvoorbeeld al eerder is gemaakt.


Voor de horeca

Een visuele plattegrond van de tafels voor een compleet overzicht
Gebruiksgemak van het hoogste niveau: bekijk de historie van een tafel, splits bonnen, voeg bereidingswijzen toe en veranderen gangen. Allemaal op de plek waar u het verwacht! Maak de totaaloplossing compleet door de juiste toevoegingen. Kies voor het gebruik van handhelds, keukenmanagement en koppelingen. Personeelsplanners, boekhoudpakketten, self-order oplossingen                                                             en nog veel meer koppelingen behoren tot de mogelijkheid.

Voor de retail

Maximale snelheid: zet bonnen in de wacht en wissel snel tussen werknemers. Door het scannen van producten in combinatie met de hardlopers op snelknoppen kunt u de snelheid van het afrekenen maximaliseren.

Een greep uit de mogelijkheden
Voorraad eenvoudig en 'on the spot' beheren met de voorraad app, direct gekoppeld aan de webshop: beheer eenvoudig 
de artikelen, voorraad en het klantenbestand, weegschaal koppeling, etiketteren kan direct vanuit de kassa, Multi filiaal instellingen, 
Factureren, dropship mogelijkheden etc.


MplusKASSA by PlatinumPOS

Eén software oplossing voor alle retailers en horeca klanten van Nederland. Dat is toch eens handig!


info@platinumpos.nl
tel +31 (0)85-0480222
PlatinumPOS B.V
kvk: 88232352
Manege 6
6662 WC Elst
&
Stationsstraat 120
5751 HJ Deurne