MplusKASSA Webshops


Webshops onmisbaar voor de retail

Heb je nog geen webshop? Begin er dan snel en simpel mee. Webshops zijn voor de retail niet meer weg te denken. De omnichannel strategie is de standaard binnen de retail. Klanten willen overal dezelfde belevenis en willen het vooral nu! Een kassasysteem dat dit aankan, is onmisbaar. Of je het nou groots of juist klein wil aanpakken, voor iedereen is er een juiste oplossing.

Centraal beheer voor kassa en webshop

Koppel jouw webshop met de kassa van MplusKASSA. Zo communiceert de kassa direct met de webshop. Er is daardoor één centrale plek voor het artikelbeheer en voorraadbeheer. De producten op de webshop zijn dus eenvoudig te beheren vanuit de kassa. Verkoop je net het laatste product in de winkel? Dan wordt de voorraad ook direct doorgevoerd naar de webshop. Dit voorkomt onnodig veel extra werk en teleurgestelde klanten. Ook is alle omzetdata terug te vinden in de kassa. Koppel jouw kassa aan een financieel boekhoudpakket en maak de combinatie nog sterker.

MplusWEBSHOPS

MplusKASSA is te koppelen aan meerdere bestaande webshopplatforms. Voor retailondernemers raden wij een samenwerking met MplusWEBSHOPS aan. Zij koppelen niet alleen uitgebreid aan de kassa van MplusKASSA, maar ontwerpen ook WooCommerce webshops. Woocommerce is gebaseerd op het open source pakket WordPress wat wereldwijd 57% van alle websites mogelijk maakt. Het is laagdrempelig en een ideaal pakket voor retail. Je kunt er zelf mee aan de slag zonder training of kennis.

Bestelwebsite voor de horeca

Een bestelwebsite voor afhalen en bezorgen kan een goede toevoeging zijn voor jouw horecazaak. Met MplusKASSA kun je jouw kassa direct koppelen aan een bestelplatform als Thuisbezorgd. Maar een eigen bestelwebsite is natuurlijk ook mogelijk! MplusKASSA by PlatinumPOS

Eén software oplossing voor alle retailers en horeca klanten van Nederland. Dat is toch eens handig!


info@platinumpos.nl
tel +31 (0)85-0480222
PlatinumPOS B.V
kvk: 88232352
Manege 6
6662 WC Elst
&
Stationsstraat 120
5751 HJ Deurne