Bespaar op je food cost.
Weet altijd wat je op voorraad hebt en hoeveel je nodig hebt. Optimaliseer de food cost van elk gerecht, en serveer consistent aan dezelfde marges.
- Vervang handmatig inventariseren met automatische voorraadrapporten.
- Verminder verspilling en krijg meer grip op je kosten door enkel te bestellen wat je nodig hebt.
- Neem consistent de juiste aankoopbeslissingen met automatische kostentools.
Krijg meer grip op je voorraad en bespaar tijd.
Focus op je gasten, en leid al je voorraad in goede banen met een intuïtief platform voor optimaal voorraadbeheer.
Haal het meeste uit je menukaart.
Haal het meeste uit je menukaart.
Verbeter je menukaart met data en haal een zo hoog mogelijk rendement uit elk gerecht.
- Update onmiddellijk je menuprijzen wanneer de kosten van je ingrediënten stijgen.
- Krijg inzicht in je bestsellers en ontdek nieuwe mogelijkheden met maandelijkse verkoop-, voorraad- en COGS-rapporten.
- Houd je voorraad altijd op peil, zodat je nooit teveel of te weinig in huis hebt.