• De kracht van
    samenwerken.

    Bij KonaCom geloven we in de kracht van samenwerken. Als Lightspeed Diamond dealer zijn we er trots op dat we ondernemers een breed scala aan opties bieden om hun perfecte kassasysteem te creëren. Ontdek de mogelijkheden en bekijk onze integraties.

Alleen het allerbeste.

KonaCom staat voor kwalliteit. Omdat we geloven in duurzame oplossingen en relaties, werkt KonaCom uitsluitend samen met de allerbeste partners en integraties. Niet alleen goede software, maar ook goede support speelt hierin een essentiële rol. Hiernaast zijn al onze ondersteunde integraties ook daadwerkelijk relevant voor onze dienstverlening. Denk hierbij aan o.a.; personeelsplanning, boekhouding en keukenmanagement.

Hospitality Dashboard.

Alles op één plek.

Volledig inzicht in je business met ons geavanceerde Hospitality Dashboard. Koppel je administratie, personeelsplanning, loyaltyprogramma's en meer. Praktische AI-tools ondersteunen je met het bijhouden en plannen van al je dagelijkse bezigheden. Dat is de kracht van KonaCom.

Administratieve ontzorging.

Boekhouding hoort ondersteunend te zijn, niet verhinderend. Bij KonaCom geloven we daarom in eenvoud; al onze integraties hebben een vast tarief van 35,- per maand. Wij controleren proactief, denken met je mee en met een druk op de knop worden boekingen doorgeschoten naar je administratie en die van je klant. Geen opstartkosten, geen gedoe. Bekijk onze ondersteunde pakketten hieronder!

Een greep uit onze partners.

Wij staan altijd voor u klaar.

Heb je vragen over ons, onze partners of onze integraties? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Eén van onze experts staat je graag te woord.