Nedap ONS.

De Nedap ONS koppeling met Lightspeed iPad Kassa biedt een geïntegreerde oplossing die het boeken van consumpties en diensten in verzorgingshuizen revolutioneert. Door tijdsbesparing, minimalisatie van fouten en vereenvoudiging van financieel beheer, stelt deze oplossing verzorgingshuizen in staat om efficiënter te werken en een hogere kwaliteit van dienstverlening te bieden aan bewoners. Ontdek vandaag nog het gemak van onze geavanceerde koppeling en transformeer uw verzorgingshuiservaring.

De uitdaging.

In verzorgingshuizen is het essentieel om een vlekkeloze administratie te voeren bij het boeken van verbruiksgoederen en andere diensten voor bewoners. Echter, in de praktijk kan het handmatig aanslaan van consumpties vaak leiden tot fouten, vergetelheid en zelfs ongelijkheid tussen bewoners. Het missen van boekingen resulteert niet alleen in verlies van omzet voor het verzorgingshuis, maar kan ook leiden tot frustratie en ontevredenheid bij bewoners.

Tijdsbesparing voor horecamedewerkers.

Door de directe koppeling tussen de kassa en de ONS software, wordt het proces van het boeken van consumpties en diensten aanzienlijk versneld. Horecamedewerkers hoeven niet langer handmatig gegevens in te voeren, waardoor ze meer tijd hebben om zich te richten op de behoeften van de bewoners.

Minimalisatie van fouten.

Met de automatische registratie van consumpties en diensten worden fouten geminimaliseerd. Dit zorgt voor een nauwkeurige administratie en voorkomt ongelijkheid tussen bewoners.

Vereenvoudigd financieel beheer.

Het einde-van-de-maandproces wordt aanzienlijk vereenvoudigd dankzij de directe integratie met de financiële administratie. Financiële gegevens worden automatisch gesynchroniseerd, waardoor handmatige overdracht overbodig wordt en fouten worden geminimaliseerd.

Controlerende functie voor financiële administratie.

Met de geautomatiseerde gegevensregistratie verschuift de rol van de financiële administratie van een uitvoerende naar een controlerende functie. Hierdoor kunnen financiële medewerkers zich concentreren op het controleren en analyseren van gegevens, in plaats van zich te moeten focussen op routinematige administratieve taken.