Keukenschermen.

Misschien wel één van de meest gewilde innovaties op dit moment. Door over te stappen op het gebruik van keukenschermen zorg je niet alleen voor rust en overzicht, maar ga je ook verspilling tegen én verhoog je de efficiëntie.

Totale controle.

Verbeter de operationele efficiëntie van je keuken met keukenschermen. Stapels bonnen zijn verleden tijd. Zorg voor totale controle en overzicht in
de lopende bestellingen. Krijg een overzicht van het aantal gerechten dat je nog kunt verwachten en combineer tafels en tickets die tegelijkertijd uitgeserveerd kunnen worden.

Kitchen Connect.

Kitchen Connect is de grootste en meest ervaren leverancier van QSR keukenschermen in Europa. 

Waarom Kitchen Connect?

Wij kiezen voor de samenwerking met Kitchen Connect vanwege hun expertise en vakmanschap. Zij benaderen iedere installatie als nieuw en leveren uitsluitend maatwerk. Zo is de inrichting van uw systeem altijd naar wens en perfect toegepast op uw situatie.

Speciaal voor KonaCom klanten.

Kitchen Connect levert een all-in tarief voor de hard- en software. De koppeling tussen QSR en uw kassasysteem kost €29,95 per maand.

Wat doet de koppeling precies?

De koppeling tussen de kassa en QSR zorgt ervoor dat alle artikelen (zowel bar als keuken) in de gewenste volgorde op het scherm komen te staan. Opmerkingen, gangen e.d. worden allemaal op de schermen weergegeven.