Personeelsmanagement

Overzicht in personeelsplanning, urenregistratie en verlofregistratie.

Shiftbase.

KonaCom & Shiftbase werken al sinds 2018 intensief samen met de gezamenlijke missie om ondernemen makkelijker te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat Shiftbase de beste partij is met de beste tools om u te helpen bij uw personeelsmanagement.

Waarom Shiftbase?

Shiftbase is in onze ogen de beste partij voor uw online personeelsbeheer. Naast de uitgebreide mogelijkheden in de software beschikken zijn over een fantastische supportdesk die altijd klaar voor u staat.

Speciaal voor KonaCom klanten.

Shiftbase biedt klanten van KonaCom een volledig gratis proefperiode van 30 dagen aan. Na deze proefperiode heeft u de mogelijkheid om deze kosteloos te beëindigen óf om deze voort te zetten via het Premium-abonnement. U krijgt daarbovenop nog eens de eerste drie maanden 50% korting op het maandabonnement van Shiftbase.

Wat doet de koppeling precies?

De koppeling tussen Shiftbase en uw kassasysteem zorgt ervoor dat in- en uitkloktijden (en pauzes) vanuit de kassa geïmporteerd worden in Shiftbase. Daarnaast haalt Shiftbase ook de omzet uit je kassa, waardoor het super gemakkelijk is om de arbeidsproductiviteit inzichtelijk te krijgen.