Food & Beverage

Ontdek verschillende tools om uw bedrijfsvoering een upgrade te geven.

Growzer.

Growzer vereenvoudigt het bestelproces, helpt bij het beheer van foodcost en voorspelt door middel van AI welke verkopen u volgende week donderdag kunt verwachten.

Menu-engineering.

Bereken snel en eenvoudig foodcost, bepaal uw marges en bereken zo uw verkoopprijzen. Altijd en overal inzicht op inkomsten, uitgaven, bestellingen en stock.

Voorspellen met AI.

Door middel van AI kan Growzer met 95% zekerheid voorspellen wat uw inkomsten en uitgaven zijn in de toekomst. Factoren zoals het weer en feestdagen worden in acht genomen en zorgen voor een accurate voorspelling. Daarnaast helpt Growzer bij het bepalen van uw inkopen en laat u deze inkopen direct plaatsen vanuit hun platform.

Kosten.

Starten met Growzer kan gratis. Vervolgens kunt u modulair opbouwen waar u gebruik van wenst te maken. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden.

Apicbase.

Stimuleer de 'operational excellence' van het hele bedrijf met tools voor een efficiëntere back-of-house.

Eén platform, totale controle.

Gedaan met chaotische spreadsheets. Breng uw recepten, middelen, processen en vestigingen samen en beheer ze allemaal op dezelfde plek.

Recepten die werken.

Uw recepten bepalen alles. Zij voeden elke back-of-house workflow. Maak gebruik van real-time receptkostenberekeningen, margeberekeningen van menu's, beheer recepten én houd rekening met verspilling.

Kosten.

Apicbase maakt voor u een voorstel op maat. Wij helpen u graag verder bij het ontvangen van een kostenindicatie.

TAPP.

Met TAPP heeft u nieuwe kansen voor extra omzetgroei altijd op zak. Vergelijk de prestaties van uw horecazaak met duizenden soortgelijke zaken.

Krijg glasheldere inzichten.

Check op ieder moment de laatste trends en ontvang wekelijks een overzicht met tips, inzichten en ideeën voor omzetgroei. Concrete voorstellen waar u direct iets mee kunt.

Vergelijk prijzen en prestaties.

Ontdek wat goed werkt bij andere horecazaken en vergelijk resultaten in een oogopslag. Een compleet beeld van uw omzetprestaties in één overzichtelijke app.

Je menukaart altijd up-to-date.

Doordat u inzicht heeft in de hele markt, weet u zeker dat de prijzen kloppen. Bekijken ook welke producten écht populair zijn bij collega's en wat gasten bereid zijn te betalen.

Kosten.

TAPP. voor horeca is op dit moment gratis. Ze verdienen hun geld via abonnementen op marktaanzichten voor leveranciers. Hierbij zorgen ze dat gegevens van individuele zaken goed beschermd zijn.