Lobbi.

Lobbi is een geavanceerd web-based Property Management Systeem (PMS) ontworpen voor de hospitality industrie. De software is specifiek afgestemd op hotels, hostels en appartementen en is bedoeld om de operationele effici├źntie te verbeteren, de bezetting te optimaliseren en de online-inkomsten te verhogen. Met intu├»tieve interfaces en gebruiksvriendelijke controles is boeken, plannen en organiseren nooit eenvoudiger geweest.

PMS.

Stroomlijn uw operations en verbeter de ervaring van uw gasten door effectief reserveringen te beheren en gedetailleerde gastprofielen bij te houden. Automatiseer omslachtige administratieve taken, zodat u zich kunt concentreren op het geven van uitzonderlijke service. Controleer beschikbaarheid en pas prijzen dynamisch aan over alle kanalen, met behulp van real-time gegevens om de omzet en bezetting te optimaliseren. Al deze mogelijkheden zijn eenvoudig toegankelijk en te beheren via een uitgebreid, centraal dashboard.

Housekeeping app.

Een eenvoudig te gebruiken huishoud-app met checklist, rapportagefuncties and inspecteer modus. Automatiseer de opvolging van schoonmaaktaken, kamerstatus en speciale verzoeken zonder een rapport af te drukken.