• Wij hebben verstand van kassa's!

    Bent u retailer of heeft u een horecabedrijf en ook benieuwd naar welke oplossingen wij te bieden hebben? Plan hieronder uw afspraak. Wij komen graag vrijblijvend naar u toe.

Uw expert op het gebied van kassasystemen op maat!

Lightspeed Restaurant

Lightspeed

MplusKASSA

PlatinumPos

Powered by MplusKASSA

KonaCom verkoop sinds 2010 iPad kassasystemen van Lightspeed aan een breed scala van horeca klanten. Als u bedenkt dat de iPad in 2009 haar geboortejaar had kunt u wel stellen dat wij hier een zeer ruime ervaring mee hebben opgedaan. Lightspeed verhandeld een aantal software pakketten voor de horeca onder haar label. Lightspeed G (Gastrofix) Lightspeed K (iKentoo) en Lightspeed L. In al deze merken zijn wij thuis en kunnen u hiermee van dienst zijn.

Waarom PlatinumPOS? Wij willen graag een oplossing bieden voor alle retailers en horeca klanten van Nederland. MplusKASSA software heeft een van de meest uitgebreide kassa pakketten die er op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Of het voor retail is of voor de horeca. Door simpel bepaalde functies aan of uit te zetten maken wij iedere kassa geschikt voor u. Voor de verkoop van MplusKASSA hebben wij PlatinumPOS opgericht. Dit zijn dezelfde kassaexperts komende uit KonaCom aangevuld met Windows en MplusKASSA specialisten.

1200+

Tevreden klanten die gebruik maken van een op maat gemaakte PlatinumPOS of Lightspeed oplossing.

20+

Jaren ervaring die zorgen voor uitgebreide kennis en expertise voor een passend advies.

7 dgn. p/w support 

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor support. Om u zo de optimale dienstverlening te kunnen bieden.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

Boek een afspraak


KonaCom heeft inmiddels honderden installaties verricht voor retail en horeca klanten. Niet gevestigd in Nederland? Geen probleem wij hebben ook installaties ingericht van klanten in Belgiƫ en Duitsland. Neem vrijblijvend contact op om te kijken naar de mogelijkheden.