Administratie

Koppel je kassasysteem met je boekhoudpakket voor een sluitende administratie.

Alles op een rijtje.

Boekhouding hoort te ondersteunen - niet te vertragen. Bij KonaCom geloven we daarom in eenvoud; al onze integraties hebben een vast tarief van €35,- per maand. Wij controleren proactief, denken met u mee, en met een druk op de knop worden boekingen doorgeschoten naar uw administratie en die van de klant. Geen opstartkosten, geen gedoe. Bekijk onze ondersteunde pakketten hieronder!

Omniboost.

Omniboost verzorgt integraties tussen kassa's, PMS-systemen en boekhoudpakketten. Vrijwel alle mogelijke leveranciers zijn geïntegreerd binnen hun platform.

Waarom Omniboost?

Wij kiezen ervoor om alle boedhoudkoppelingen via Omniboost te laten verlopen vanwege de professionaliteit én gemak van de integraties die zij maken. Met Omniboost heb je garantie op een soepele koppeling met je boekhoudpakket.

Speciaal voor KonaCom klanten.

Iedere koppeling met Omniboost kost €35,00 per maand. Hier komen geen installatiekosten bij. Daarnaast wordt de koppeling na installatie proactief gemonitord door Omniboost!

Wat doet de koppeling met je boekhoudpakket precies?

De functionaliteit van de koppeling verschilt per boekhoudpakket. Denk hierbij aan het delen van transactiegegevens (inclusief betaalmethode) en het versturen van facturen naar debiteuren. 

Een greep uit de koppelingen via Omniboost:

Twinfield
Exact Online
Quickbooks
AFAS Software
Datev
Sage  Bob
Xero
Yuki