QSR keukenmanagement

Intelligente keukenoplossingen.

QSR is marktleider op het gebied van keukenautomatisering en keukenmanagement. Niet voor niets worden de de oplossingen van QSR in 20 van de 25 luxe restaurants in de Verenigde Staten gebruikt. KonaCom is gecertificeerd QSR partner. Keukenschermen, keukenmanagement en statistieken.

Met de keukentools van QSR zorgt u voor rust en structuur in uw keuken!

QSR Logo

QSR Keukenschermen

Reduceer wachttijden

Klanten van QSR ConnectSmart® ondervinden met hun keukenmanagement tool kortere tickettijden . Deze kortere tijden zorgen voor een snellere doorloop en meer tevreden gasten, zodat uw restaurant ook p piektijden nog succesvoller kan zijn.

  • Grafisch overzicht, waardoor het gemakkelijk is om de aandacht te vestigen op speciale instructies welke snel over het hoofd gezien kunnen worden wanneer wordt gewerkt in een papieren keuken. Dit resulteert in veel minder fouten in bestellingen;
  • Geavanceerde routeringen, die het tempo van de keuken verhogen door ervoor te zorgen dat elk station zich alleen hoeft te concentreren op wat ze moeten voorbereiden;
  • Activiteitenniveau’s, waarmee de gebruikers verschillende weergaven en routeringsconfiguraties kunnen gebruiken en deze tijdens de dienst kunnen wisselen om verschillende personeels- en volumeniveaus optimaal te kunnen verwerken;
  • Uitgebreide statistieken, waarmee de chef op basis van realtime gegevens en trends snel kan handelen;
  • Recepten op uw schermen, toon recepten van gerechten op uw schermen.
Ontdek wat KonaCom voor u kan betekenen

Inzicht in alle belangrijke statistieken

Met de keukenschermen van QSR kunt u gemakkelijk informatie vergaren over doorlooptijden, knelpunten, arbeidsefficiëntie en inefficiëntie, menurapportage sen meer. U verzamelt u de gegevens die u nodig heeft. Met toegang tot realtime restaurantanalyses, kunt u on-the-fly reageren, historische gegevens bekijken om trends in uw restaurant te identificeren en uw bezorg- en online bestelpartners up-to-date updates over de orderstatus bieden.

Met ConnectSmart’s ingebouwde keukenanalyses kunt u dashboards maken met meer dan 20 verschillende ingebouwde statistieken, samen met aangepaste, door de gebruiker gedefinieerde dashboards voor elk scherm of station. De dashboards kunnen overal op elk scherm worden geplaatst, zodat u ervoor zorgt dat de keukenproductie en serviesnelheid altijd aan uw normen voldoen. ConnectSmart Kitchen verzamelt en slaat alle gegevens zowel lokaal als in de cloud op, zodat de historische informatie altijd voor u beschikbaar is om de efficiëntie en restaurantprestaties van uw keuken te evalueren, waar u ook bent.

Ontdek wat KonaCom voor u kan betekenen
Dashboards en Inzichten van QSR
Order ready screens

Order ready schermen

Met de OrderReady-schermen van ConnectSmart Kitchen keukenmanagement houdt u uw gasten op de hoogte zonder het gebruik van buzzers of het luid roepen van bestelnummers. Geef ze een kijkje in uw workflow met een beeldscherm dat hun plaats in de wachtrij aangeeft.

Configureer OrderReady met orderdetails, die de lopende en voltooide bestellingen weergeven. Creëer een eenvoudig te lezen, gastgerichte interface.

Combineer uw bestellingen met een:

  • Klantnaam
  • Transactie- of ordernummer
  • Of een combinatie van verschillende velden

Daarnaast kunt u nuttige statistieken weergeven welke zijn gebaseerd op realtime keukenactiviteiten, zoals de gemiddelde wachttijd van bestellingen.

Ontdek wat KonaCom voor u kan betekenen

Take-away en Delivery

Integreer uw keukenschermen en keukenmanagement tool met verschillende bestelplatformen en ontvang uw take-away en delivery alsook self-order bestellingen automatisch op uw kassa en keukenschermen. Beheer de capaciteit stuur de status van bestellingen door en verwerk de ophaal en bezorgtijden automatisch zodat deze automatisch zichtbaar zijn op de verschillende platformen.

Ontdek wat KonaCom voor u kan betekenen
Take away en delivery op de keukenschemren van QSR
Referentie - Maison van den Boer
Referentie - Steigenberger Airport Hotel Amsterdam
Referentie - Multivlaai
Referentie - Charme Hotels
Referentie - MingleMush
Referentie - Cafe Caron
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Starten met website bestellen?

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend voor de beste oplossingen.