Ben je nog niet overtuigd of een kiosk of zelfscan kassa van toegevoegde waarde is voor jouw bedrijf? Probeer het dan gewoon 30 dagen gratis uit!

Twijfelt u of een kiosk of bestelzuil wel bij uw concept past? 
Heeft u dit altijd al eens uit willen proberen, maar loopt u tegen de initiële kosten aan? 
Dan hebben wij de perfecte oplossing gevonden!

Prestop, Jamezz en KonaCom slaan de handen ineen om u als ondernemer de perfecte kans te geven om een kiosk uit te proberen. Proef de voordelen en zie uw omzet stijgen wanneer gasten zelfstandig een bestelling kunnen plaatsen op een kiosk. 

Prestop heeft een prachtig assortiment kiosken ter beschikking gesteld voor deze actie. Alle modellen en prijzen zijn op te vragen bij KonaCom. Daarnaast zal Jamezz de applicatie volledig naar wens (én in huisstijl!) voor u inrichten. KonaCom verzorgt de installatie van de kiosk bij u op locatie en wij zorgen ervoor dat deze perfect werkt. Het enige wat wij van u vragen is om op de gewenste plaats van de kiosk de voorbereiding te treffen van een stroompunt en twee netwerkkabels.
Tijdens de proefperiode van 30 dagen betaald u enkel de transactiekosten die gemaakt worden op de kiosk. Verder betaald u niets. Besluit u na de proefperiode van 30 dagen, om wat voor reden dan ook, dat u niet verder wilt gaan met het gebruik van de kiosk? Dan worden er géén extra kosten in rekening gebracht. KonaCom komt de zuil kosteloos weer ophalen.

Voor alle voorwaarden en prijzen na de trial, neem contact met op.

Wij zijn zó overtuigd van de verkoopmogelijkheden van een kiosk dat we u graag de kans willen bieden om het te testen. Dit aanbod is een fantastische kans om de voordelen van een zelfscan kassa of kiosk te ontdekken zonder initieel risico. Aarzel niet om contact op te nemen als u vragen hebt of meer informatie wenst.